Nyhet – Automatiserad Rapport direkt till din mail

Nu blir det ännu enklare att följa er framgång!

Vi på Carcare arbetar ständigt för att göra ditt arbetsliv enklare och vi är glada att kunna meddela att vi nu lanserar automatiserade rapporter som kommer att skickas direkt till din e-postadress.

Denna rapport är utformad för att vara både enkel och tydlig, vilket gör den perfekt att använda vid presentationer, diskussioner eller som underlag för beslut.

Lättillgängliga siffror för smidigt beslutsfattande

Syftet med Carcare är att göra det enklare för er att skapa lönsamhet genom att få stenkoll på hur era bilar rör sig genom er säljprocess. Vi gillar när ni får det underlag ni behöver för att driva verksamheten – utan att behöva leta information i olika system.

Därför lanserar vi nu automatiserade rapporter som syftar till att – på regelbunden basis – visa en temperaturmätning på hur verksamheten presterar.

 

Full koll på nyckeltalen

I rapporten presenteras nyckeltal såsom omsättningshastighet och iordningställandetid vilka ställs emot föregående period för att ge er en fingervisning om hur veckan har gått.

Ni får en full vy över hela flödet – både vad gäller antalet bilar i processens alla steg – men också en procentuell överblick över hur fördelningen av fordon ser ut i flödet.

Med den här funktionen hoppas vi göra det ännu enklare för er att använda Carcare och vi ser fram emot att utveckla den vidare tillsammans med er.

För att aktivera rapporten var vänlig kontakta oss på  

Fler artiklar från oss

Ledig tjänst – Onboarding Specialist

november 28, 2023

Nyhet: Carcare Benchmark

oktober 19, 2023

Ny meny och typografi

augusti 24, 2023

Carcare värvar John Miele och går in i Storbritannien

augusti 18, 2023