Carcare Ranking 2024

Nu är säsongen slut!

Första säsongen av Carcare ranking är avslutad. Vi har haft fantastiskt roligt att följa alla anläggningar den här våren och hoppas att ni har haft glädje av att följa era framgångar!

Nu ställer vi om för nästa säsong.

Vad innebär det för er?

Nu börjar vi om på ny kula vilket innebär att poängen från föregående säsong kommer att återställas till den nivå ni har tagit er till. Ni behöver alltså inte börja om ifrån noll – men alla anläggningar återställs till grundnivå för den nivå de för tillfället tillhör.

Hur kan ni använda Carcare Ranking?

Carcare Ranking ger er en bild av hur ni som koncern och anläggning presterar mot andra anläggningar, nationellt och globalt. Det innebär att ni kan använda rankingen som en benchmark för att se hur bra ni är i er begagnatprocess.

Över tid kommer ni kunna se trender inom branschen när det kommer till ledtid – vilket innebär att det blir möjligt att se vad som är säsongs eller trendbetonat – och vad som kokar ner till er specifika anläggning.

Många ser även rankingen som en morot att bli bättre. Genom att se hur branschen presterar får ni en riktlinje för vad som är bra, och mindre bra, när det kommer till ledtidsoptimering. Då vet ni hur ni ligger till – och vad som är möjligt när det kommer till resultat.

Håll utkik efter branschstatistik från säsong 1 🙂

Fler artiklar från oss

Nu uppdaterar vi vår statistik

maj 17, 2024

Nyhet: Ny Dashboard

februari 22, 2024

Bli bäst på ledtider – nu lanserar vi Carcare Ranking!

februari 22, 2024