Nya bilar

Öka kontrollen och effektiviteten i er nybilsförsäljning

  • Övervakning från beställd till levererad bil
  • Nya möjligheter för era lagerbilar
  • Varningssystem notifierar rätt personer

Ankomstplanering

Innan bilen anländer till anläggningen är det en del som ska förberedas för en effektiv hantering av nya bilar. Carcare känner av när bilen är på väg hem och ser till att tillbehör finns beställt samt verkstad och rekond är underrättade och leverans-tid och plats är bokad. Allt för en smidig och snabb hantering när bilen väl kommer fysiskt till anläggningen.

Leveransplanering

Bilarna levereras alltid på slottider som ni själva bestämmer och dessa bokas av säljaren. Inga dubbelbokningar eller en mängd bilar som levereras i slutet av veckan. Med leveransplanering får ni en strukturerad och planerad leverans, jämnt över veckan. Ni får också en bra översikt över kommande leveranser. Leveranserna bokas alltid i god tid när bilen importeras till Sverige för att effektivt kunna leverera ut bilar från anläggningen så snabbt som möjligt.

Servicescheman

Carcare håller automatiskt reda på vilka serviceåtgärder som behöver göras på era lagerbilar. Servicescheman sätts upp utefter de krav som er generalagent har och ser till att det efterföljs. Ni får alltid en översikt över vilka bilar som behöver vissa åtgärder och har inför eventuell revision ett färdigt underlag.

Vill du se allting Carcare kan göra?

Boka en demo så går vi igenom allting i detalj. Om du har några frågor så svarar vi gärna på dem.