Nyhet: Ny Dashboard

Nu lanserar vi en uppdaterad dashboard!

Vi vet att det finns många olika typer av behov för våra användare – olika roller vill helt enkelt se olika saker. Därför lanserar vi nu en uppdaterad dashboard som kan modifieras efter era personliga behov så att olika personer och avdelningar kan se de siffror och den statistik som är mest relevant för dem.

Istället för de fördefinierade statistiksidorna som har funnits tidigare kan du nu själv välja vilka nyckeltal du vill se. Vi har även lagt till några nya nyckeltal som vi tror är av värde för våra kunder. Till exempel kan du nu se antal fordon i en sektion samt antal fordon på en viss station.

Skapa din egen dashboardvy

Välj själv vilka nyckeltal du vill se och hur du vill se dem. Kanske vill du se och kunna jämföra två olika anläggningar med varandra eller kanske vill du se vilka fordon som är på verkstan just nu. Möjligheterna är oändliga.

Carcare Ranking - hur bra är ni på ledtider?

Förra året införde vi Carcare Benchmark där våra kunder kan se hur deras ledtider är relativt mot andra återförsäljare – dels snittet i Sverige, men också topp 25 återförsäljare som ligger bäst till vad det gäller ledtider.

Nu släpper vi Carcare Ranking – där ni enkelt ser hur ni mäter er mot era konkurrenter – och följa hur ni blir bättre på att effektivisera era ledtider genom att utföra de uppgifter ni får i Carcare.

Carcare Ranking har olika ligor ni kan kvalificera till – där varje liga kommer med olika fördelar och överraskningar.

Läs mer om Carcare Ranking här

Ställ in uppdateringsfrekvens

Vissa siffror är viktiga att uppdatera en gång i timmen, andra vill du kanske ha uppdaterade dagligen. Nu kan du sätta olika frekvens på uppdatering av siffrorna i dashboarden (max 1 gång/timme).

Flera dashboards olika behov

Nu behöver du inte kompromissa med innehållet i din dashboard –du skapar enkelt olika dashboards med olika fokus. Du kan till exempel ha en för ledningsgruppen, en som är anpassad för säljteamet och dashboards som underlättar arbetet för de olika stationerna.

Dela dina dashboards med dina kollegor

Ibland vill du skapa en dashboard för bara dig – och ibland blir det ett verktyg ett helt team kan använda. Med vår uppdatering kan du själv välja vilka som ska ha tillgång till vilka dashboards och på så sätt underlätta arbetet för alla. Smidigt tycker vi!

Kom igång med nya dashborden

Det är hur enkelt som helst att ställa in din dashboard så att den visar just det du vill att den ska visa. Gå till Dashboard i Carcare och klicka på ”lägg till ny widget”. Där väljer du vilka moduler du vill lägga till och vad de ska innehålla. Sen kan du ordna dem som du tycker de ska vara genom smidig drag-and-drop-funktion.

Fler artiklar från oss

Carcare Ranking 2024

juli 1, 2024

Nu uppdaterar vi vår statistik

maj 17, 2024

Bli bäst på ledtider – nu lanserar vi Carcare Ranking!

februari 22, 2024