Ledig tjänst – Onboarding Specialist

Kom och förstärk vårt team som Onboarding Specialist - ansök nu!

Om tjänsten

Vi letar efter dig som är grym på kundbemötande och vill ta dig an utmaningen att ge våra kunder en next-level onboarding experience. Carcare växer snabbt och vi lägger stor vikt vid att kunna ge våra kunder ett fantastiskt bemötande. Rollen är bred och innefattar allt som har med nöjda kunder att göra – från att leverera ett uppstartsmöte de minns för alltid, hålla handen genom inlärningsperioden, till att stå vid sidan om och heja på dem som blivit hejare på våra system och klarar sig (nästan) helt själva. Du älskar människor, får energi av personliga möten och ser varje nytt möte som möjligheten till en lång och fin relation. Du har en förståelse för kundens utmaningar och behov och kan arbeta med att forma erbjudandet och tjänsten för att passa dem på bästa sätt. Därför tror vi också att du har en bakgrund inom bilbranschen – då du redan förstår våra kunders processer och utmaningar och på så sätt kan ge dem ännu bättre hjälp. Du är nyfiken, digitalt savvy och snabblärd – och gillar när tempot är högt och du själv har möjlighet att påverka din arbetsdag.

Du kommer att ansvara för:

– Implementera och uppstart för nya kunder både i Sverige och i övriga nordiska länder.

– Se till att våra kunder använder produkten på rätt sätt när de går live.

– Skapa och hålla utbildningar i syfte att vidareutbilda befintliga kunder.

– Dokumentera och producera material för onboarding-processen.

– Samla in och analysera kundernas feedback.

– Utveckla och förbättra arbetssätt för att starta upp nya kunder.

– Kunduppföljning och bearbetning

– Merförsäljning till befintliga kunder

Om oss

Carcare Systems Europe är ett start-up-bolag inom bilbranschen. Vår kundbas består av större bilåterförsäljare i Sverige som bl.a. är återförsäljare av Volvo, Volkswagen, Audi, Porsche, BMW och Mercedes-Benz. Carcare är en SaaS-produkt vars syfte är att effektivisera bilhandel, till stor del genom övervakning av bilar och automatiseringsprocesser.

Om rekryteringen

Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser och ditt driv. Därför vill vi att du skickar in din ansökan med ett personligt brev och beskriver varför du är intresserad av just den här tjänsten.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid.

Omfattning: Heltid, provanställning 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansökan skickas till: [email protected]

Fler artiklar från oss

Nu uppdaterar vi vår statistik

maj 17, 2024

Nyhet: Ny Dashboard

februari 22, 2024

Bli bäst på ledtider – nu lanserar vi Carcare Ranking!

februari 22, 2024