Carcare utrullningsplan Norge

Carcare har nu tagit steget in på den norska marknaden och vi lägger mycket fokus på att kunna lansera våra produkter i Norge. Nedan ser ni vår estimerade utrullningsplan under 2022. Redan nu finns Carcare som ledtidsverktyg integrerade med alla DMS i Norge – både för bruktbil och nybil.

April 2022 - Pris och marknadsbevakning

Vår populära pris- och marknadsbevakning kommer till Norge lanseras i april. Med hjälp av modulen pris- och markandsbevakning kan Carcare avgöra i vilket tidsintervall varje bil kommer att säljas för respektive anläggning. På så sätt har ni ett bättre underlag för att kunna ta beslut på vilka bilar som ska till billuppköpare och säljas i hallen.

Läs mer om tjänsten och se vår lanseringsfilm i Sverige här https://www.car-care.se/pris-och-marknadsbevakning/.

Carcare pris- och marknadsbevakning

Maj 2022 - Rekvisitioner och ny tillståndssrapport

Inom kort släpps en ny tillståndsrapport/VDN i Norge och i början av maj släpper Carcare stöd för den. Redan nu finns integration med testprotokoll och testpunkter i realtid, överfört från BUS till Carcare. Från och med början av maj kommer ni kunna klicka i vilka testpunkter ni vill åtgärda och de kommer automatiskt med på tillståndsrapporten/VDN. Dessa testpunkter går även att knyta till olika stationer.

Carcare testprotokoll

September 2022 - Annonsering på finn.no

Efter sommaren kommer vi att släppa möjligheten att annonsera ut bilen från Carcare till finn.no. Det innebär att annonsinformation, bilder, testprotokoll och tillståndsrapport/VDN kommer att kunna publiceras från Carcare.

Oktober 2022 - Inköpsanalys med BUS-data och förkalkyl

För att avgöra om en bil är värd att köpa in och kunna sätta pris på den så behövs mycket information om bilen. I Carcares inköpsanalys kommer ni få estimerad försäljningstid, lika bilar i lager samt information om dem och hur många ni sålt av samma modell. Ni har även möjlighet till att göra en förkalkyl på bilen samt få insikter om sannolika fel från BUS-data.

Fler artiklar från oss

Nyhet: Ny Dashboard

februari 22, 2024

Bli bäst på ledtider – nu lanserar vi Carcare Ranking!

februari 22, 2024

Ledig tjänst – Onboarding Specialist

november 28, 2023