Carcare värvar John Miele och går in i Storbritannien

Carcare har värvat branschtunga britten John Miele, senast från Carwow och Roadster, till Country Manager UK. Samtidigt går Carcare in i Storbritannien, vilket blir bolagets första marknad utanför Norden.

Nu ansluter britten John Miele till Carcare för att axla rollen som Country Manager UK och ta bolaget till den brittiska marknaden. John Miele har mer än 15 års erfarenhet från bilbranschen i Storbritannien, bland annat 7 år som försäljningschef på den konsumenttillvända säljsajten Carwow. Han kommer senast från amerikanska e-handelsplattformen Roadster som UK Managing Director.

– Jag är otroligt glad över att ansluta till det fantastiska teamet på Carcare och har varit särskilt imponerad av grundarnas mentalitet och drivkraft. Efter att ha pratat med några av de existerande kunderna i Sverige, så vet jag hur viktig plattformen kommer att bli på den brittiska marknaden. Jag är stolt över att vara en del av expansionsresan och ser fram emot att hjälpa brittiska återförsäljare att ta del av förtjänsten, säger John Miele, Country Manager UK på Carcare.

Det Östersundsbaserade SaaS-bolaget Carcare startade 2019 och har i dagsläget nära 30 medarbetare. Med deras plattform kan bilåterförsäljare effektivisera säljprocessen och förbättra marginalerna på en alltmer pressad bilmarknad. Plattformen finns tillgänglig i Sverige, Norge och Finland. Storbritannien blir nu Carcares första marknad utanför Norden

– Det är med stor stolthet jag välkomnar John Miele till Carcare och samtidigt meddelar att vi öppnar upp i Storbritannien. Det är en teknik-van marknad där vi ser ett intresse för att förbättra ledtider, fortfarande med gott om utrymme för nya aktörer. Johns branscherfarenhet, förmåga till problemlösning och agila arbetssätt är en perfekt match med Carcares vision, kultur och ambitioner. Hans kunskaper om den brittiska bilförsäljningsmarknaden tillsammans med ett fantastiskt nätverk kommer ta Carcare i rätt riktning för att bli ledande inom lead time management, säger Lars Eriksson, grundare och vd för Carcare.

John Miele finns tillgänglig för intervjuer.

För mer information, kontakta:

Lars Eriksson, grundare och vd på Carcare
[email protected]
+46 73 057 28 97
www.car-care.se

Fler artiklar från oss

Carcare Ranking 2024

juli 1, 2024

Nu uppdaterar vi vår statistik

maj 17, 2024

Nyhet: Ny Dashboard

februari 22, 2024

Bli bäst på ledtider – nu lanserar vi Carcare Ranking!

februari 22, 2024