Berners

Berners är återförsäljare av VGS och Scania och marknadsledande i Jämtland och Västernorrland. Med stora volymer av begagnade bilar i omlopp, var Berners ledning inte sena att se vinsterna med Carcare. Med en snabbare omsättning av lagerbilar har lönsamheten i begagnataffären ökat, samtidigt som organisationen fått bättre kontroll över flödet av begagnade bilar.

Så här säger Peter Möllhagen, anvarig för affärsområdet Däck och Bilvård samt Begagnat och Logistik på Berners:

Numera har vi full koll från dag ett på var fordonet befinner i servicekedjan samt vilka eventuella åtgärder som kan behövas. Allt finns där att se för samtliga i servicemarknadsledet. Vi kan med Carcares hjälp dagligen göra avstämningar vilket gör att ledtiderna minskat till ett minimum.”

Se Berners webbplats

Motorcentralen

Motorcentralen är återförsäljare av VGS och Scania och stora även på begagnatmarknaden i Västerbotten. Med hjälp av Carcare har Motorcentralen fått betydligt bättre koll på de begagnade bilar som köps in, ställs i ordning och därefter läggs ut till försäljning. Carcare sparar tid för medarbetarna och ökar både effektiviteten och lönsamheten i Motorcentralens begagnataffär.

Så här säger Niklas Mårtensson, anvarig Logistik och Begagnat på Berners:

Med hjälp av Carcare får vi bättre koll på bilarna från start till mål. Med hela begagnatflödet i Carcare missar vi ingenting!

Se Motorcentralens webbplats

Möller Bil

Möller Bil är återförsäljare av VGS och har verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet.

Så här säger Christoffer Bülow, Begagnatansvarig på Möller Bil

Carcare är ett klockrent system, molnbaserat, superenkelt att komma igång med och precis det man behöver.

Se Möller Bils webbplats

Har du frågor om Carcare?

Fyll i din mejladress, så kontaktar vi dig.